24 Kasım 2017 Cuma

Doğum Günü Mesajları ve Sözleri

Doğum Günü Mesajları

Doğum Günü Mesajları ve Sözleri

Dostlarımızın güzel günlerinde onların yanında olmak onlara kıymet verdiğimizi göstermenin en önemli yollarından birisidir.İşte eğer sizde dostlarınıza sevginizi belli etmek istiyorsanız onlara doğum günlerinde aşağıda ki Doğum Günü Mesajları veya Doğum Günü Sözleri ona gönderebilirsiniz.


Dost düğünde halaya, ölümde tabuta omuz verendir” derler. Sen benim için candan bir dostsun ve hep öyle kalacaksın. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

Süslü sözler söyleyemem, göstermelik olsun diye hediye alıp gelemem. Uzaktasın diye unuttum diyemem. Doğum günün kutlu olsun hatırlanmak olsun bu seneki hediyen.

Sevgiliniz, sizin için en değerli kişilerden birisidir. Doğum gününde onu mutlu etmek ve ona sevildiğini hissettirmek için en güzel, sevgiliye doğum günü mesajı seçenekleri;

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Eşsiz bir güzellik varsa; o da kalbindedir. Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Gönlümün meclisinde herkes konuşsun istemem, kimse müdahale etmesin aşka. Yer gök şahidimdir ki siyasi görüşüm yoktur senden başka. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

Sen ömrümde olmadığına inandığım değerlere rastladığımsın. Sen… Bulduğuma hala inanamadığımsın. Sen gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığımsın. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Ne aradıysam bil ki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler, sende bütün gelecek. Beni bende arama, ben artık sen olmuşum. Doğum günün kutlu olsun güzeller güzeli.

Riya ile paranın padişahı değiliz biz. Parçalanmış gönül hırkalarını yamar giyeriz biz. Arkadaşlarla ağlar arkadaşlarla güleriz biz. Canım arkadaşım nice mutlu yıllara.

Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme. Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma! Doğum günün kutlu olsun.

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz. Doğum günün kutlu olsun  

canım arkadaşım. Hayat; yaşamayı, mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; hak etmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk; paylaşmayı bilen için vardır. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım

Dünyada yüz tane arkadaşın vardır, doksan dokuz tanesi kötüdür. Bir tane arkadaş seç kendine hem arkadaş hem karındaş olsun sana. İyi ki doğdun kardeşim

Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık nice mutlu yıllara canım arkadaşım.

Gülmek senin tutkun olsun, eğer bir gün ağlarsan, o da sevinçten olsun, bugünün dünden, yarının da bugünden güzel olsun. Doğum günün kutlu olsun. Canım arkadaşım.

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere sakla ki gerçekten isteyen bulsun. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun. Doğum günün kutlu olsun dostum, iyi ki doğdun.

Sevgi sevilen kişiye bir armağandır. Kabul edilip edilmemesi önemli değildir. Önemli olan duyguların ifade edilmesidir. Doğum Günün Kutlu Olsun.

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın! MUTLU YILLAR

Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, Yeni yaşın KUTLU OLSUN.

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara!

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara!

Sevgi sevilen kişiye bir armağandır. Kabul edilip edilmemesi önemli değildir. Önemli olan duyguların ifade edilmesidir. Doğum Günün Kutlu Olsun.

Sensizlik yok olmak kadar acı, sen nefes kadar gerekli, canım kadar değerlisin. Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. İyi ki doğdun her şeyim.

Hâlet-i ruhiyedir kelâm ettiğim lisan! Ya O’nadır, ya Onunla Olana, ya Aşk’adır, ya da Aşk’la yanana! Sevdiğim doğum günün kutlu olsun.

Benim için yaptığın şeyler için seni seviyorum. Kötü hissettiğimde beni cesaretlendirdin, kendimle ilgili iyi hissetmemi sağladın. Beni güldürdün, bana birçok yönden aşkı gösterdin. Mutlu yıllar aşkım ve arkadaşım!

Kardeşlik dünyadaki başka hiçbir duyguya benzemez, ondan kopmak eti tırnaktan ayırmaya benzer… Seninle hiç ayrılmamak ümidiyle canım kardeşim, doğum günün kutlu olsun…

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye… Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle… Nice yıllara…

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun. Mutlu yıllar canım kardeşim…

Canımdan öte canımsın. En sıkıntılı olduğum anlarda ‘Hey ben buradayım asma yüzünü.' Dercesine yanımda olanımsın. Konuştuğumuz paylaştığımız onca şeyi düşünüyorum da. İyi ki varsın kardeşim.

Bugün yokluğunun doğum günü sevdiğim. Kutlu olsun yüreğinde bensizlik. Gülüşün baki olsun yüzünde. Bana kalsın yine senli sensizlik. Yaşanacak güzellikler gözlerinde ki ışık gibi umut verici olsun, umutların kalbin gibi temiz olsun, temiz umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun canım.

Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun.

Sen Allah’a dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.

Ha üç eksik ha beş fazla, saysan ne olur saymasan ne, mumlar söndü haydi gazla, kessen de olur kesmesen de. Nice yıllara arkadaşım.

Bir tutam saçı var biraz da keli, bazı günler normal bazı günler deli, mutlu yıllar sana kahramanım benim, başlasın mı artık şu öpücük seli.

Yanında değilim ama bil ki. Kalbinin en derin yerinde Bu özel günü seninle birlikte kutluyorum. Doğum günün kutlu olsun birtanem.

Yeni yaşın sana en güzel mutlulukları Beraberinde getirsin Tüm hayatımız boyunca Yanyana ve hep beraber olmak dileğiyle Seni yüreğim kadar çok ve derinden seviyorum.

Güneş kadar sıcak… Kar tanesi kadar berrak… Yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle.. Doğum Günün Kutlu Olsun…

Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

Elini kalbine koy, gözlerini kapat, ruhumu sana gönderiyorum. Birazdan öpüleceksin, yeni yaşın kutlu olsun.

Bu güzeIIik, bu zekâ, bu akıI, heIe şu anIam doIu gözIerin büyüsü, AIIah bütün güzeIIikIeri bir yerde topIamış. Neyse kendimden çok bahsettim doğum günün kutIu oIsun arkadaşım…

Gündüzün yatta, gecen barda, aItında porsche araba, kaIdığin ev tripIeks viIIa, gezdiğin yerde herkes sana hasta oIsun. Doğum günün kutIu oIsun.

Haydi, kaIksana, güzeIce bir hazırIansana, bugün senin günün, yeni yaşın kutIu oIsun.

Doğum günün kutIu oIsun mutIu oI seneIerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene

Yapraklara dallara, yeşillere allara nice mutlu yıllara, iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Yazar:

0 yorum: